2013年11月21日星期四

wpmedya.comdelil ugg australia vxv1217

Under denna tid,ugg rea, regionens massa för tre betonar utbildningsfrågor till den regionala kommissionen för Discipline Inspection och tre betonar utbildning att uppmana ledningsgrupp också skrivit en hel del klagomål brev, rapporterar att det har undertecknats, och mer eller en del av den anonyma skrivelsen av anklagelse. Många upplever att deras röv från orena kadrer, hela dagen rädsla, från tid till annan finns det vissa kadrer är länet disciplin inspektion avdelningar för att klara dem, tack. Sekreterare Wu, Danyang Liu Qingguo engagera denna åtgärd är inte liten ah ! Lu Xinmin sitter på kontoret av Daniel Wu, Daniel Wu, skrattar längtansfullt höger.

Kina nickade : Ja, ah, är detta ganska djärva kamrater, och innan tiden, men också med uggs rea barn rapporterats tidigare, i syfte att förbättra investeringsklimatet, Danyang City, redo att sätta några arkitektoniska skamfläckar, göra några små fixar, ansökande administrativa kontor finanser på att ge lite hjälp. bruna uggs Var som, Danyang City, även vi Huan Bi region fasad, sönderslitet, men också att det är skadligt för arbete bruna uggs investeringar i hela regionen, också överens, som inte tror att den här killen är redo att spela en mindre ah, gav han bara rivning av en gata, som är ganska liten, mixtrande ah ?

Daniel Wu log, lutade sig tillbaka till sitt skrivbord, ingen stum, väntar Lu Xinmin nedan. bruna uggs Vet, när Lu Xinmin säger detta är inte syftet med Danyang Liu Qingguo kropp, bruna uggs det bör finnas några andra planer, och deras egna för att passera en gas. Lu Xinmin sade Danyang förvandla den gamla staden sak, i början av det nya året partisekreterare Liu Qingguo Danyang Daniel Wu, rapportera om och utanför, Daniel Wu även innehar bruna uggs 's idén. Trots flytten, sade Liu Qingguo en liten stund för att medvetet skapa avsiktliga prestationer, men folk kommer fram till orsaken är klingande - Danyang för att skapa ett gynnsamt investeringsklimat för investeringar - planterade plataner, lockade till Phoenix att göra?

Topics related articles:

没有评论:

发表评论