2013年11月22日星期五

wpmedya.comdelil ugg australia trs705

ugg rea Men lägga alla säkerhetsrisker reduceras till ett minimum punkt. Kamrat Li Ye, frågade jag en fråga, bruna uggs Lanning regionen, nu är inte förekomsten av länets ekonomiska utveckling zon för att bygga missbruk problem ? Och inga massorna utan att göra ideologiska arbete genom fallet, är det våld exproprierade landmassor det ? I detta fall numret ? Människor som inte är där för den delen också? Daniel Wu, gjorde Li Ye inte förvänta sig en sådan stor LeapFrog tankar, sade säkerhetsrisker hur man drar in i det öppna området och markfrågor, och han vet inte just nu vad som är tänkt Daniel Wu, också vagt svarade : ah detta jag anser att följande bör inte ha denna typ av sak rätt, detta specifika fall jag inte riktigt förstår.

Detta öppna område,uggs rea barn, men länsstyrelsen att främja landet, engagerade länet i den? Är det något fel med detta ? Ja, om det inte finns någon tragedi inträffade den 9 september Yan Zegong Park, därefter ockuperat av jordbrukare ensam mer än en punkt under mark, är det inte ett stort problem, i den slutliga analysen, är detta för investeringar, i syfte att visa den lokala ekonomin. J nu kan spara en så stor sak, oavsett om det är centralt eller bara J provinsiella lokala kommittéer Party och regeringar värt att nämna, är den mest orolig för vad återuppstår massa onda incident.

Detta vänligen Oroa dig inte, bruna uggs omedelbart ordna län, de med eventuella hushållen att ta tjugofyra timmars övervakning för att säkerställa att ingen Lanning bruna uggs en region också halkade gå ! Denna Li Ye, det finns fortfarande vissa problem verkligen ah ! Daniel Wu, inte kan hjälpa men skakade på huvudet med ett snett leende tänkande : Det verkar han är fortfarande lite framförhållning Li Ye existerar också Shoudexia verkligen ett sådant problem, men han tagit dessa försiktighetsåtgärder, men också vad saker ah ? Hans ansikte är de människor som äger det inte övervakas fångar, vad har du att ta ett sådant tvång ?

Topics related articles:

没有评论:

发表评论