2013年3月28日星期四

Nike skor höga noggrann undersökning

Ersatt av en mystisk blod metodist.nike air max, Åtminstone har fallit på de tusentals människor nu! Efter starten av snittet och dragkraft, låt det onda skugga nästan galen, är onda skugga armé knifed bajonett, inte anti-vinstockar Crack bruten. Låt ensam sårad, bara de lyckliga få folk att spela mer liten. I vinstockar hoplit skydd inte tid, slog ansiktet kan orsaka en dödlig sår, men olyckor eller allvarliga oproportionerligt. Bara en kontakt med de två arméerna tog inte lång tid, är kampen nästan ensidiga skada bokstavligen förhållande till 20:01 eller mer, är detta den första stora sköld, svärd, det onda skugga armén att anta en defensiv spelstil marken, annars förluster förhållandet kan högre. Skruva slå vinstockar A ovan, är inte genom alla falla till marken, den knifed Qiangci. Plus på rankan en militär beslut baserade på alla bastant, Rulangsihu som Rampage på slagfältet, utöver högre nivåer av Herren.

Vinstockar Ett militärt så länge all-out offensiv på linjen, behöver inte vara alltför orolig offensiv av fienden nike air max 90! Det onda skugga stora häxan i kroppen och Lan Cang Guds vapenrustning, natur vet bara på slagfältet själv som andra, kan de inte skada egen skräck och vinstockar En militär är full 30.000, i stället för bara en, om 30 miljoner vinstockar en militär aspekt världen, som kan vara fienden ah! Men myror dödade som är odödlig, att inte tala om det onda skuggan militären och rotting En militär eller myror och elefanter, bara två förluster förhållandet så onda skugga hjärta såsom blod! Rolling Thunder som intensiva hovar kom mer än 30.000 Hyun A Blood Guard kavalleri plötsligt dök från båda sidor, sedan som stål torrent rusade jämfört med några fler än 40.000 Manjun. Samla militära steget in i en cirkulär array reträtt! Det stora antalet kavalleri dök Manjun omedelbart bromsa offensiven, och gradvis utgör defensiv formation.

Ursprungligen Guo Jia har gjort vinstockar en militär höga betyg, tänkte eller underskattas.air max 90, Även av den mänskliga våg taktik, kan resultatet ändå vinna, trots allt, är 20 tiotusentals armé av 50.000 Manjun, för rätt plats på 30.000 vinstockar en militär. Men även vinna säkert betala en mycket högre ersättning än frukter seger, det är definitivt inte det onda Shadow Army senior skulle vilja se resultaten i så fall lika gärna dra nytta av den mystiska En blod Metodistkyrkan stift ner vinstockar armén när den ordinarie Armén dra alla kommer! Uppkomsten av vinstockar en SUPER speciella armar armén redan inte Lidi, se på situationen, förutom att överlista den onda skugga till en mystisk blod metodist vill vinna de måste betala ett högt pris! En mystisk blod vakt kavalleri slutligen och vinstockar En militär officiellt konfrontation, båda sidor Qijun som två blad-liknande huvudstupa in i fiendens positioner, är effekten mycket otillfredsställande, intensiv krasch som exploderande smällare ut, men även att förlita sig på kollision med vinstockar armén skadar det den mystiske Blood Guard som militären och försvaret inte kunde bryta vinstockar.

没有评论:

发表评论