2013年3月28日星期四

ΓιαNike Air Max 1

Η ομάδα του Jiang στο τέλος; Το απόγευμα μετά τη δουλειά, Tang ξεφύγουν από το γραφείο, ο στόλος Lin Guozhu καθιστή ζάλη, Lin Guozhu φαίνεται να έχει κάτι στο μυαλό του, αυτές τις δύο ημέρες είναι απαθής. Tang Yi φώναξε, Lin Guozhu κεφάλι ζαλισμένος. Είναι έκπληξη για να δείτε Tang Yi, απασχολημένος σηκωθούν: Tang Shuji. Tang Yi, μια μικρή συνοφρύωμα: πώς είναι; Lin Guozhu δίστασε Δρόμου: στο σπίτι, υπάρχει κάποια πράγματα, γραμματέας, και την ηρεμία σας. nike air max θα προσαρμοστεί γρήγορα. Tang Yi είπε: πάω σπίτι και να ξεκουραστεί μερικές μέρες, αν και αυτές τις δύο ημέρες δεν πάει στραβά, αλλά αν πραγματικά κακή λύση. Για να θυμούνται τη σημασία της εργασίας σας! Lin Guozhu σοκαρίστηκε, έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, δεν έκανε Tang Shuji απογοητευμένος, σκέφτηκε, και είπε την αλήθεια: nike air max εραστής προσβεβλημένος λαός, αυτό το διήμερο nike air max σπίτι όχι μόνο να λαμβάνουν παρενοχλεί τις τηλεφωνικές κλήσεις, επίσης έλαβε απειλητική κλείσιμο γράμματα, αλίμονο.

Tang Yi δίστασε και είπε: nike air max skyline θυμάστε ότι ο εραστής σας είναι το Συμβούλιο είναι η αστυνομία Lin Guozhu νεύμα, ο Yat ο Τανγκ καρδιά είναι μια κίνηση. Γιατί δεν πληρούν Lin Guozhu εραστής. Η ζητήσει Jianghao της, Zhao Qing ουρανό και τη γη από το να ακούτε μία πλευρά του στόχου. Tang Yi είπε: Άνθρωποι Αστυνομία Λοιπόν, ανά πάσα στιγμή μπορεί να αντιμετωπίσουν αντίποινα από τους κακούς, τους θριάμβους κακό, μην ανησυχείτε. Έτσι, απόψε nike air max τρώτε και σας αρέσει να ακούτε στο τέλος είναι το πώς είναι. Lin Guozhu περιχαρής. Tang Shuji πρόταση και ένα δείπνο. Δείχνει στο μυαλό του, είναι ήδη πολύ κοντά στους ανθρώπους. Lin διεγερτικά Guozhu αρέσει να τρώνε. Πνεύμα Dousuo γρήγορα πρόταση: αυτό, go nike air max οικογένεια τρώει, που ονομάζεται nike air max ο εραστής και για μερικά από τα πιάτα, ορεκτικά αυτή. Κοιτάζοντας μπροστά για να παρακολουθείτε Tang Shuji Tang Shuji νεύμα Lin Guozhu φτύσει μια μεγάλη ανάσα, και, τέλος, η περίοδος που οι προσπάθειες δεν πήγαν χαμένα, να δούμε την κατάσταση, ο γραμματέας του καθεστώτος του γραμματέα, έχει καθοριστεί επισήμως προς τα κάτω, όταν βλέπετε Tang Shuji δεν πρέπει να είναι Υποκατάσταση της πρόθεσης.

Lin τηλεφωνικές κλήσεις Guozhu, αλλά πάντα αποκλειστεί, δεν θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά αναστεναγμό: Yan Bai, σήμερα δεν είναι πολλά για να εργαστούν υπερωρίες, δεν ξέρετε πού να πάτε! Κοίταξε επάνω στο ρολόι τοίχου, δήλωσε τα εξής: γραμματέας, nike για να αγοράσει μερικά λαχανικά. Tang Yi χαμογέλασε και είπε: Να μην ξοδεύουν χρήματα όπως το μαγείρεμα στο σπίτι, nike air max. Lin Guozhu υποσχέθηκε σύντομα την κάτω πόρτα. Tang Yi κάθισε στον καναπέ, έπιναν Lin Guozhu δική τσάι φούσκα, και κοίταξε το σαλόνι, Lin Guozhu σπίτι περιβάλλον είναι καλό, η 20-ιντσών έγχρωμη τηλεόραση, γραφείο από μαόνι, κομψά πλακάκια ορχιδέες, χάρη μαύρο δερμάτινο καναπέ, καθιστικό πολύ άνετα, ακόμη και αν δεν το high-end δερμάτινο καναπέ, η τιμή είναι επίσης πάρα πολύ κακό όχι. Σκέψου το, δεν είναι ένα παιδί, οι μισθοί του ζευγαριού προσθέσετε έως και πάνω από χίλια κομμάτια, καθώς και μια ποικιλία των παροχών και επιδομάτων, οι τιμές καταναλωτή τώρα, η ζωή είναι επίσης πολύ άνετα το. Υπνοδωμάτιο πόρτα ορθάνοιχτη, Tang Yi είναι μια γεύση από το διπλό κρεβάτι το κεφάλι στον τοίχο, κρέμονται σε έναν γάμο, ο γαμπρός ένα κοστούμι συμπεριφορά είναι επίπεδη, η νύφη φορούσε ένα λευκό νυφικό, γοητευτικό και ήθελε αυτό για δύο χρόνια για να γεμίσει με . http://www.nikeairmaxfrl.com

没有评论:

发表评论