2014年4月10日星期四

http://www.b9robotbuildersclub.com/menu.asp air max 90 anch

Wuwei Nan fikk ikke gå til noen andre enn å slåss gjennom her i et par måneders tid,nike,egen styrke air max 90 har også vært en mer grundig forståelse av håndteringen av de generelle munker, 12:59, eller ikke mye mer enn å slåss problemet selv prosessen er nesten ikke nødvendig å bruke enn å kjempe sin egen åndelige kraft, så lenge spillet drag race enn sin scenemagi, Wu Weinan uunngåelig seier. I jorden, helt i begynnelsen, når det militære er å forbedre stridsevne ved å transplantere kamp chips, bak som teknologien forbedres, denne tilnærmingen har også blitt forbedret, ingen transplantasjon, men direkte gjennom kroppen av noen apparater kan oppnås dette, og som teknologien forbedres, hver kropp vil ha en kinesiskhjelpe Zhinao kamp, ​​i stand til å sette alle ferdighetene til alle innspill, og deretter redigere den i kampen for analyse raskt og utvikle hensiktsmessige taktikk.

Når Wu Weinan inn enn å slåss soner, hvor atmosfæren er veldig varm, samtidig slåss spill enn hundrevis av munker så lenge du kan betale en avgift for å delta alle felt av en kamp enn å se på, kan også være bet. Innsatsen her er unik, og at store Luo kroner å sende, er det veldig interessant, kan du satse på hvert spill, men hver note må være en standard begynte med 1000 leiligheter eller deres tilsvarende nike free ressurs, og hvis munkene vinne da kan du få en power law. Kun én spilløvelser, ikke bry deg om de reglene vi bruker til å børste øvelser, disse øvelsene rett og slett ikke kan kjøpe i butikkene, prisen er ut av en hvilken som helst butikk i øvelsene, men mange munker jag, selvfølgelig, det er mange munkene skal satse på nike free run kjent munk som, tross alt, bedre i stand til å avgjøre utfallet av kampen, men i virkeligheten er det ikke veldig klart, på utsiden, er hver munk yuan Ying en ultimat styrke sekter, general ikke fri til å komme å vise, så det betyr er ikke helt klart.Også vunnet flere øvelser, kan betraktes som en meget god høst. Vent til ti am, omtrent alt av den første gruppen av mennesker bestemmer utfallet, selv om munkene allmektige Yuan Ying, men i løpet av en formell duell, er mana forbruk fantastisk, i utgangspunktet ingenting å legge igjen muligheter, kan kroppen ikke tåler en så stor åndelig strømforbruk, vil to eller tre timer kunne bedømme det endelige utfallet, var det fortsatt veldig annerledes enn å slåss kamper med utsiden, innsiden, munkene rett og slett det er ingen sjanse til å unnslippe, ønsker å avslutte enn å slåss, forlater livet, den eneste aktive medgir en vei.

Tid er opp,nike free run, nummerskiltet flash, Wu Weinan umiddelbart overført til en mer enn slåss spill, dette feltet enn å slåss et veldig stort område, en full hundre kvadratkilometer, omgitt av godt vedlikeholdt sirkel, vil folk se fengsel fast blant sirkelen av beskyttelse. Enn å slåss feltet stå tomt, kan ingen gjenstander stoles på bare head-on slaget. Wu Weinan motstandere er samtidig inn i lokalet, ser ut til å være en middelaldrende mann, men munken Yuan Ying rett og slett ikke se alder, denne middelaldrendemann, slank kropp, lange gylne, vinden flyter over kort Wu Weinan litt mer elegant smak.

没有评论:

发表评论