2014年4月11日星期五

http://www.b9robotbuildersclub.com/menu.asp sunglasses for men ciwu

Soldater til moloen til jord cover,nike sko, god beherskelse av den andre vakt mot å forberede en tredje konvoi forberedt på å gjøre for å slå tilbake, klar til å flytte første konvoien angrepet bakfra, nesten Guard innen solsystemet, men også klar til kamp. Den fjerde, femte, sjette styrtet nær den første vakt, fortsatte den første konvoien støtte. Hæren hadde bestilt. Den første konvoien av skip med tall i forhold til den andre og tredje konvoi mye mindre, så det militære var litt bekymret hvis Stjerne Pirates gruppe flyktet da den første flåten ikke kunne stoppe, sunglasses for men slik at tillegg av noen originale fraksjon Road flere flåte nærmere i retning av to flåter tune tidligere oppførsel støtte.

Så det bør ikke være noe problem,nike store, antall nær-Jorden- Guard annen mer massive forsvarsstyrke angrep er også imponerende, kan en krise gå på toppen. Rex eier også styrke tilstrekkelig tillit, tjue plass carrier, mer enn tusen slagskip, tre tusen kryssere, destroyere og nesten fem tusen og millioner Mech Warrior, er styrken åtte nasjonalt nivå har noen skam. For ikke å nevne nivå av sivilisasjon har bare sertifisert sivilisasjon på Jorden. Rex helt team av folk i ferd med å gå fremover, alltid opprettholde flåten slik at alt dette en utmerket lineup angrepet, som kan sees fra denne ekstraordinære sted pirat-gruppen, selv ti gjengangere sivilisasjon, kan gjøre dette punktet må være kjernen styrken av de krigsherdet ordinære klanen er absolutt ikke.

Target har kommet inn i bakhold,nike shoes, den andre konvoien flytte kamp militære rådgivere for å søke direkte for en andre fregatt løftet lagets feltkommando, se et slagskip Stjerne Pirates of gruppen inn det angitte området, umiddelbart ut av de kjempende applikasjoner. Faktisk har militære kommandosentrelenge sett situasjonen i front, men den andre er bare en liten del av flåten i det angitte området, målet for denne mye større enn forventet, så er det ingen overraskelse til de beste mulighetene. Mørke hus, nesten ingen møbler, mørke vegger og mørke bakken, folk som dette svart humør generelt lav.

没有评论:

发表评论